Η creative solutions είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς ενασχόλησης και εξέλιξης στο χώρο της φωτογραφίας. Η ακαδημαϊκή εξειδίκευση και η επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των οπτικοακουστικών μέσων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διασφαλίζουν δημιουργικές λύσεις για κάθε εφαρμογή της εικόνας.

Στην creative solutions αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση κοινωνικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, την προβολή και προώθηση επιχειρηματικών δράσεων με την δημιουργία εταιρικών βίντεο, ξενοδοχειακών παρουσιάσεων κτλ. στην Αθήνα, την Εύβοια και όχι μόνο.

Όσο αφορά την φωτογραφία του γάμου και της βάπτισης, πεποίθησή μας αποτελεί ότι μια φωτογραφία «αξίζει χίλιες λέξεις» μόνο αν, μαζί με το γεγονός, αποτυπώνεται ταυτόχρονα ο ψυχισμός των προσώπων και η ατμόσφαιρα των στιγμών.

Mε εφόδια τις πολυετείς σπουδές, την καλλιτεχνική διαδρομή μας στο χώρο της φωτογραφίας και την επαγγελματική ευσυνειδησία μας, προσπαθούμε να αποδώσουμε το χρώμα και το στίγμα που επιθυμεί ο καθένας για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του.